„S posebnim poštovanjem se moramo odnositi prema vodenim površinama“

Kandidat za gradonačelnika Imotskoga Ivan Budalić i kandidat za dogradonačelnika Milan Zdilar danas su, u povodu Svjetskoga dana voda, obišli vodene površine Imotske krajine. Obojica su se složili kako je odnos prema pitkoj vodi među prioritetima modernoga svijeta.

“Na današnji dan prisjećamo se bogatstva koje Imotska krajina ima u vodama. Dok neke dijelove svijeta pogađa velika suša, nama je Bog podario brojne vodene površine. Sve nas to obavezuje da se s posebnim poštovanjem odnosimo prema rijeci Vrljici, Modrom i Crvenom jezeru, ali i svim ostalim rijekama, potocima i jezerima imotskoga kraja, posebno u vremenima kada Imotski bilježi rekordan turistički rast. Na nama je da pronađemo balans između potreba imotskoga čovjeka i turizma i potreba majke prirode”, kazao je Budalić.

Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više
Vijesti

Izbori za predsjednicu i članice gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“Imotski

Na temelju odluke predsjedništva Zajednice žena održane 23.rujna 2021.godine o održavanju,načinu i rokovima unutarstranačkih izbora u Zajednici žena upućujem

Više