Skupom za Temeljni ogranak Glavina završena faza upoznavanja s kandidatima na lokalnim izborima

Skupom za članove Temeljnoga ogranka Glavina završena je faza upoznavanja kandidata za predstojeće lokalne izbore s članovima ogranaka HDZ-a.

 

“U ovoj fazi sam stekao još veći optimizam i poticaj za nastavak zajedničkoga rada u borbi za boljitak našega grada”, izjavio je kandidat za gradonačelnika Ivan Budalić. Dodao je da se na pojedinačnim dobrim primjerima vidi kako se u Imotskom moze uspjeti i da će se on, kada bude izabran za gradonačelnika, potruditi da gospodarski pokazatelji budu što bolji. “Grad mora biti nositelj razvoja gospodarstva čitave Imotske krajine”, rekao je.

Aktualni gradonačelnik i predsjednik Gradskoga odbora HDZ-a Imotski Ante Đuzel pozvao je sve da svoj glas daju Ivanu Budaliću i HDZ-u. “U Ivanovu pobjedu nikada nismo posumnjali, ali je važno da pobijedi sa što većim postotkom i da mu na taj način damo čvrst temelj za rad”, izjavio je.

 

Kandidat za dogradonačelnika Milan Zdilar ponovio je da su mladi jedna od najvažnijih karika u budućnosti grada. “Želimo svojim znanjem i sposobnošću pomoći našemu gradu i svim mladima da se imaju gdje vratiti i zasnovati vlastite obitelji”, izjavio je Zdilar.

Predsjednik Temeljnoga ogranka Glavina Jure Jažić pozvao je članove ovoga odbora da u što većem broju iziđu na izbore 21. svibnja. “Moramo svi izići i pokazati zajedništvo i snagu naše stranke. Pozovite sve vaše prijatelje i članove obitelji da daju glas za Budalića i HDZ”, kazao je Jažić u svom obraćanju.

 

Vijesti

Odluka o privremenoj odgodi održavanja izbora u zajednicama HDZ-a

Na temelju dlanka 97. stavak 1. i stavak 3. statuta Hrvatske demokatske zajednice (,,Narodne novine” broj: 54118) u vezi s dlankom 37a. stavak 3. alineja e) Statuta Hrvatske demokatske zajednice od 29. travnja 2000. godine s izmjenama i dopunama, Nacionalno vijece Hrvatsk demokatske zajednice na sjednici odrzanoj 30. studenoga 2020. godine, donijelo je Odluka o […]

Više
Vijesti

Rješenje o imenovanju povjerenstva za provedbu izbora unutar Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Imotski

Radi provedbe izbora u  Zajednica žena HDZ-a“Katarina Zrinski“Imotski koji će se održati 06.prosinca 2020.godine

Više
Vijesti

Poziv za sudjelovanje na izborima za predsjednicu i članice gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“Imotski

Na temelju odluke  predsjedništva Zajednice žena održane  12.studenog 2020.godine o  održavanju,načinu i rokovima unutarstranačkih izbora u Zajednici žena upućujem Poziv za sudjelovanje na izborima za predsjednicu i članice gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“Imotski i članice(izaslanice) na izbornu skupštinu županijske organizacije Zajednice žena HDZ-a“Katarina Zrinski“ Splitsko-dalmatinske županije s naputkom za kandidiranje

Više