Skupom za Temeljni ogranak Glavina završena faza upoznavanja s kandidatima na lokalnim izborima

Skupom za članove Temeljnoga ogranka Glavina završena je faza upoznavanja kandidata za predstojeće lokalne izbore s članovima ogranaka HDZ-a.

 

“U ovoj fazi sam stekao još veći optimizam i poticaj za nastavak zajedničkoga rada u borbi za boljitak našega grada”, izjavio je kandidat za gradonačelnika Ivan Budalić. Dodao je da se na pojedinačnim dobrim primjerima vidi kako se u Imotskom moze uspjeti i da će se on, kada bude izabran za gradonačelnika, potruditi da gospodarski pokazatelji budu što bolji. “Grad mora biti nositelj razvoja gospodarstva čitave Imotske krajine”, rekao je.

Aktualni gradonačelnik i predsjednik Gradskoga odbora HDZ-a Imotski Ante Đuzel pozvao je sve da svoj glas daju Ivanu Budaliću i HDZ-u. “U Ivanovu pobjedu nikada nismo posumnjali, ali je važno da pobijedi sa što većim postotkom i da mu na taj način damo čvrst temelj za rad”, izjavio je.

 

Kandidat za dogradonačelnika Milan Zdilar ponovio je da su mladi jedna od najvažnijih karika u budućnosti grada. “Želimo svojim znanjem i sposobnošću pomoći našemu gradu i svim mladima da se imaju gdje vratiti i zasnovati vlastite obitelji”, izjavio je Zdilar.

Predsjednik Temeljnoga ogranka Glavina Jure Jažić pozvao je članove ovoga odbora da u što većem broju iziđu na izbore 21. svibnja. “Moramo svi izići i pokazati zajedništvo i snagu naše stranke. Pozovite sve vaše prijatelje i članove obitelji da daju glas za Budalića i HDZ”, kazao je Jažić u svom obraćanju.