Budalić, Čikeš i Zdilar predstavili program u Kutlešama

Na predstavljanju kandidata u naselju Kutleše kandidat za gradonačelnika Ivan Budalić kazao je kako će učiniti sve da se, kroz mogućnosti koje grad kao institucija ima, u tom dijelu grada razviju one grane koje omogućuju razvoj privatnoga poduzetništva, posebice obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. “Imotski nije samo uža jezgra, njegov značajan dio čine i ovakva naselja. Stoga smo došli do vas kako bismo vam predstavili naše ideje, čuli vaše ideje i probleme i na njima temeljili naš program kako bi nam svima zajedno sutra bilo bolje”, kazao je Budalić.

Kandidat za dogradonačelnika dr. Vice Čikeš pozvao je prisutne da upravo toj opciji daju svoj glas i na taj način im pruže priliku da, kao novi ljudi na političkoj sceni, naprave nešto za svoj grad. “Zaista imam i volje i energije za sve dobre projekte koje planiramo provesti u našem gradu. Bez obzira na posao liječnika pedijatra, kojega volim i koji mi je prioritet, smatram da mogu puno toga dati svom gradu. Na vama je da prepoznate naš program i da nam date povjerenje”, kazao je dr. Čikeš.

Milan Zdilar, također kandidat za dogradonačelnika, naglasak je stavio na mlade. “Moramo se zajedno pokrenuti. Imotski obiluje mladim i sposobnim ljudima kojima trebamo dati priliku da za svoj grad naprave najbolje što mogu”, rekao je.

Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više
Vijesti

Izbori za predsjednicu i članice gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“Imotski

Na temelju odluke predsjedništva Zajednice žena održane 23.rujna 2021.godine o održavanju,načinu i rokovima unutarstranačkih izbora u Zajednici žena upućujem

Više