Ževrnja sudjelovao u jutrošnjoj procesiji u Imotskom

Župan Splitsko-dalmatinske županije Zlatko Ževrnja jutros je, na poziv imotskih fratara, sudjelovao u procesiji i blagoslovu maslinovih grančica. Tim povodom susreo se i s našim kandidatom za gradonačelnika Ivanom Budalićem, koji sudjeluje u scenskom prikazu Isusova ulaska u Jeruzalem i Živih slika Muke Isusove. Ževrnji je ovo prvi put da je u Imotskom na Cvjetnicu i kaže kako je ugodno iznenađen pobožošću i brojem vjernika u jutrošnjoj procesiji. “Oduševilo me ukupno duhovno raspoloženje našega naroda u Imotskom. Vjera nas je očuvala kroz povijest, ona je izuzetno bitna u našem hrvatskom narodu. Posebno zahvaljujem našim franjevcima na svemu što čine za svoj narod”, izjavio je Ževrnja. Dodao je da vidi i da u samostanu prevladava duh zajedništva i da Imoćani, kada je u pitanju vjerski život, zaista imaju na što biti ponosni.

Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više
Vijesti

Izbori za predsjednicu i članice gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“Imotski

Na temelju odluke predsjedništva Zajednice žena održane 23.rujna 2021.godine o održavanju,načinu i rokovima unutarstranačkih izbora u Zajednici žena upućujem

Više