Čestitka Gradskoj glazbi Imotski na uspjehu na prestižnom natjecanju u Italiji

Hrvatski puhački orkestar gradska glazba Imotski na prestižnom natjecanju u gradu Riva del Garda u Italiji osvojio je zlatnu plaketu i 3. mjesto. Tim povodom čestitke im je uputio i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Imotskoga Ivan Budalić. “Upućujem iskrene čestitke članovima i vodstvu Hrvatskog puhačkog orkestra gradske glazbe Imotski koji su, osvojivši prvo mjesto na natjecanju Flicorno d’oro u Italiji, još jednom potvrdili da se samo uz trud, rad i disciplinu, ali i neizmjeran talent koji imaju ovi glazbenici, mogu ostvariti svjetski uspjesi. Naš grad je na ovaj način predstavljen u najboljem svjetlu i na tome im od srca zahvaljujem”, rekao je Budalić.

Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više
Vijesti

Izbori za predsjednicu i članice gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“Imotski

Na temelju odluke predsjedništva Zajednice žena održane 23.rujna 2021.godine o održavanju,načinu i rokovima unutarstranačkih izbora u Zajednici žena upućujem

Više