Čestitka Gradskoj glazbi Imotski na uspjehu na prestižnom natjecanju u Italiji

Hrvatski puhački orkestar gradska glazba Imotski na prestižnom natjecanju u gradu Riva del Garda u Italiji osvojio je zlatnu plaketu i 3. mjesto. Tim povodom čestitke im je uputio i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Imotskoga Ivan Budalić. “Upućujem iskrene čestitke članovima i vodstvu Hrvatskog puhačkog orkestra gradske glazbe Imotski koji su, osvojivši prvo mjesto na natjecanju Flicorno d’oro u Italiji, još jednom potvrdili da se samo uz trud, rad i disciplinu, ali i neizmjeran talent koji imaju ovi glazbenici, mogu ostvariti svjetski uspjesi. Naš grad je na ovaj način predstavljen u najboljem svjetlu i na tome im od srca zahvaljujem”, rekao je Budalić.

Vijesti

Naputak o načinima,rokovima i uvjetima kandidiranja za članove Gradskog odbora HDZ-a Imotski i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije

Na temelju članka 12. u vezi s člankom 100c. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-21/790 od 18. listopada 2021. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik), općinsko/gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Grada Imotskoga  na sjednici održanoj 08.11. 2021. godine, donijelo je:

Više
Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više