Objavljen natječaj za radove na uređenju stacionara u Imotskom

Na mrežnim stranicama Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije objavljen je Natječaj za građevinsko-zanatske i instalaterske radove na adaptaciji bivšega rodilišta u ambulanti palijativne skrbi i uređenju pedijatrijske ordinacije u Imotskom. Rezultat je to rada kojega je još 2012. godine započeo dr. Petar Strinić. On je prvo krenuo s peticijom za otvaranje stacionara u sklopu palijativne skrbi koju su podržali liječnici i medicinske sestre. “Nakon što sam ušao u Gradsko vijeće ono je jednoglasno podržalo ideju otvaranja stacionara, bez obzira što to nije u nadležnosti lokalne samouprave. Podsjećam da ovo nije politička tema i da je svaki pojedinac koji može pomoći ovome projektu dobrodošao”, kazao nam je dr. Strinić. HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Imotskoga Ivan Budalić također je izrazio zadovoljstvo objavljenim natječajem. “Raduje me da će ovaj projekt zaživjeti u našem gradu i da su napori dr. Strinića urodili plodom. Ovo se tiče svih nas i kod takvih projekata moramo zajednički nastupiti kako bi nas u središnjoj državnoj vlasti shvatili što ozbiljnije”, rekao je Budalić. Doznaje se da je projekt stacionara u Imotskom podržao i ministar zdravstva, Imoćanin dr. Milan Kujundžić.

Vijesti

Naputak o načinima,rokovima i uvjetima kandidiranja za članove Gradskog odbora HDZ-a Imotski i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije

Na temelju članka 12. u vezi s člankom 100c. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-21/790 od 18. listopada 2021. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik), općinsko/gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Grada Imotskoga  na sjednici održanoj 08.11. 2021. godine, donijelo je:

Više
Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više