Svjetska promocija Imotskoga: 3. etapa utrke Tour of Croatia jutros krenula iz našega grada

Danas je iz Imotskoga krenula 3. etapa svjetski poznate biciklističke utrke Tour of Croatia, koju prenose mnogobrojne televizijske postaje na 6 kontinenata. “Izvrstan je to marketing za naš grad koji već godinama bilježi turističke rekorde. “Ovo je odličan način kako suradnjom grada, općina i županije  s Turističkom zajednicom možemo napraviti velike projekte. Tour of Croatia zasigurno je jedan od najznačajnijih sportskih događaja u Hrvatskoj i izvrsno nam se uklopio u turističku ponudu prije početka same sezone. Sigurno je da ću, kad postanem gradonačelnik, podržavati ovakve projekte kako bismo svijetu pokazali što Imotski ima, ali i kako bismo potaknuli privatne inicijative da ponude što više sadržaja”, kazao je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ivan Budalić.

Direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Joško Stella obratio se prisutnima prije početka same utrke. “Ovo je izuzetno dobra promidžba za Imotski, ali i cijelu našu županiju i upravo me zbog toga veseli da je start treće etape upravo u ovom gradu”, kazao je Stella. Zadovoljstvo nije krio ni župan Zlatko Ževrnja. “Sigurno je da će Imotski nakon ovakve promocije bilježiti još veći rast broja noćenja i dolazaka turista. Stoga pohvale idu svima koji su se potrudili u organizaciji ovoga hvale vrijednog događaja”, kazao je. Dobrodošlicu je u ime grada domaćina izrazio aktualni dogradonačelnik Imotskoga, profesor Ivan Glibota – Crni. “Naš Imotski ima prirodne ljepote koje će se zasigurno svidjeti svim natjecateljima. Želim vam puno sreće uz nadu da vas Jažića bura neće puno iznenaditi i da ćete dionicu sretno privesti kraju”, istaknuo je Glibota. Podsjetimo, Tour of Croatia je manifestacija koja želi postati važan dio ukupne turističke ponude te jedan od glavnih akceleratora za razvoj cikloturističke ponude i dolazak cikloturista te dodatnog unaprjeđenja imidža Hrvatske u svijetu.

Vijesti

Naputak o načinima,rokovima i uvjetima kandidiranja za članove Gradskog odbora HDZ-a Imotski i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije

Na temelju članka 12. u vezi s člankom 100c. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-21/790 od 18. listopada 2021. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik), općinsko/gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Grada Imotskoga  na sjednici održanoj 08.11. 2021. godine, donijelo je:

Više
Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više