Na otvorenju Šimićevih susreta u Drinovcima Ivan Budalić se sastao s načelnikom Gruda Ljubom Grizeljom

Na poziv načelnika Općine Grude Ljube Grizelja, kandidat za gradonačelnika Imotskoga iz redova HDZ-a Ivan Budalić u Drinovcima je nazočio otvaranju 54. Šimićevih susreta. Prvu večer predstavljena je knjiga pjesama posvećenih A. B. Šimiću “Šimićevska preobraženja”, čiji je priređivač Imoćanin Mladen Vuković. “Vrlo nam je važno imati kvalitetne dobrosusjedske odnose. Grad Imotski i Općina Grude trebaju biti partneri u svim segmentima društva, a kultura nas je, kao svjedok hrvatskog nacionalnog identiteta, spajala stoljećima. Zato mi je izuzetna čast što se Ivan Budalić odazvao mom pozivu i svojom nazočnošću uveličao ovaj događaj”, izjavio je Grizelj, koji je Budaliću uručio poklon Općine Grude. Važnost suradnje ovih dvaju područja prepoznao je i Budalić. “Brojni su projekti prekogranične suradnje u kojima možemo zajednički sudjelovati na dobrobit stanovnika s obje strane neprirodne granice. Hrvatski narod mora biti jedinstven, bez obzira s koje strane granice se nalazio, a na jedinicama lokalne samouprave je da budu jamac toga jedinstva”, kazao je Budalić.

Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više
Vijesti

Izbori za predsjednicu i članice gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“Imotski

Na temelju odluke predsjedništva Zajednice žena održane 23.rujna 2021.godine o održavanju,načinu i rokovima unutarstranačkih izbora u Zajednici žena upućujem

Više