S Temeljnim ogrankom Glavina razgovarano o konkretnim programskim rješenjima

Kandidat za gradonačelnika Ivan Budalić danas je sa svojim timom obišao HDZ-ov Temeljni ogranak Glavina. Sa članovima stranke razgovarao je o konkretnim programskim rješenjima koje HDZ nudi na predstojećim lokalnim izborima. “Imamo pozitivne povratne informacije od članstva i to me uistinu veseli. Sve je to dokaz da radimo na kvalitetnom programu koji jamči bolju budućnost za grad i čitavu Imotsku krajinu”, izjavio je Budalić.

Vijesti

Naputak o načinima,rokovima i uvjetima kandidiranja za članove Gradskog odbora HDZ-a Imotski i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije

Na temelju članka 12. u vezi s člankom 100c. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-21/790 od 18. listopada 2021. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik), općinsko/gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Grada Imotskoga  na sjednici održanoj 08.11. 2021. godine, donijelo je:

Više
Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više