Poruka birača iz Glavine: “Imotski je prvi, a Ivan Budalić i HDZ su naš jedini izbor”

Sa sastanka u naselju Zdilari u Glavini Donjoj stižu poruke podrške i ohrabrenja kandidatima HDZ-a za čelna mjesta u Gradu Imotskom. Svi prisutni potvrdili su da će svoj glas, zajedno sa članovima obitelji, dati upravo Ivanu Budaliću i HDZ-u, što potvrđuje kako ova opcija suvereno drži vodstvo u svim gradskim područjima. “Izuzetno sam zadovoljan viđenim, a praksu obilaska naših birača nastavit ćemo i dalje jer svoju snagu HDZ pokazuje na terenu i tako će, kada je u pitanju Imotski, ostati”, kazao je Ivan Budalić.

Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više
Vijesti

Izbori za predsjednicu i članice gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“Imotski

Na temelju odluke predsjedništva Zajednice žena održane 23.rujna 2021.godine o održavanju,načinu i rokovima unutarstranačkih izbora u Zajednici žena upućujem

Više