Hvala svima koji ste podržali našu kandidaturu

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Imotskoga jučer je službeno predao kandidaturu za predstojeće lokalne izbore za dužnost gradonačelnika i za Gradsko vijeće Grada Imotskoga. Kandidaturu je svojim potpisima podržalo ukupno 1457 građana Imotskoga. “Smatram da je to respektabilna brojka i da ona sama po sebi unosi optimizam u sam dan izbora. Zahvaljujem svima koji su nas podržali i obećavam da nikoga neću iznevjeriti te da ću raditi marljivo, pošteno i do kraja. Ovim smo po tko zna koji put pokazali jedinstvo i snagu kojom se može podičiti jedino HDZ”, riječi su Ivana Budalića.

Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više
Vijesti

Izbori za predsjednicu i članice gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“Imotski

Na temelju odluke predsjedništva Zajednice žena održane 23.rujna 2021.godine o održavanju,načinu i rokovima unutarstranačkih izbora u Zajednici žena upućujem

Više