Hvala svima koji ste podržali našu kandidaturu

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Imotskoga jučer je službeno predao kandidaturu za predstojeće lokalne izbore za dužnost gradonačelnika i za Gradsko vijeće Grada Imotskoga. Kandidaturu je svojim potpisima podržalo ukupno 1457 građana Imotskoga. “Smatram da je to respektabilna brojka i da ona sama po sebi unosi optimizam u sam dan izbora. Zahvaljujem svima koji su nas podržali i obećavam da nikoga neću iznevjeriti te da ću raditi marljivo, pošteno i do kraja. Ovim smo po tko zna koji put pokazali jedinstvo i snagu kojom se može podičiti jedino HDZ”, riječi su Ivana Budalića.

Vijesti

Naputak o načinima,rokovima i uvjetima kandidiranja za članove Gradskog odbora HDZ-a Imotski i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije

Na temelju članka 12. u vezi s člankom 100c. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-21/790 od 18. listopada 2021. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik), općinsko/gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Grada Imotskoga  na sjednici održanoj 08.11. 2021. godine, donijelo je:

Više
Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više