“Snagu crpimo iz jedinstva naših članova i simpatizera”

Na sinoćnjem skupu u naselju Brečići u Glavini Donjoj imotski HDZ još je jednom pokazao jedinstvo svih članova i simpatizera. Kandidat za gradonačelnika Ivan Budalić u prijateljskoj je atmosferi s prisutnima prokomentirao glavne smjernice izbornoga programa te ih pozvao na predstavljanje cjelokupnoga programa sutra u 18 sati u Pučko otvoreno učilište u Imotskom. “Drago mi je da snagu možemo crpiti iz jedinstva naših članova i simpatizera. S terena stižu pozitivne informacije o smjernicama našega programa, a bilježimo želje i potrebe naših sugrađana kako bismo u četverogodišnjem mandatu mogli napraviti što više za naš grad i njegove stanovnike”, kazao je kandidat za gradonačelnika Ivan Budalić.

Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više
Vijesti

Izbori za predsjednicu i članice gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“Imotski

Na temelju odluke predsjedništva Zajednice žena održane 23.rujna 2021.godine o održavanju,načinu i rokovima unutarstranačkih izbora u Zajednici žena upućujem

Više