Budalić se u Splitu susreo s Plenkovićem

Na predstavljanju HDZ-ovih kandidata općine, gradove i Splitsko-dalmatinsku županiju u Splitu HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Imotskoga Ivan Budalić u prijateljskom susretu upoznao je predsjednika Vlade i HDZ-a Andreja Plenkovića s tijekom kampanje u Imotskom. Plenković je izrazio zadovoljstvo razvojem situacije u Imotskom. “Zadovoljan sam današnjim susretom, kako s premijerom i predsjednikom stranke, tako i s ostalim kandidatima iz gradova i općina naše županije. Ima puno prostora za suradnju sa susjednim gradovima i općinama, a Imotski ćemo, kroz tu suradnju, nametnuti kao središte Dalmatinske zagore”, izjavio je Ivan Budalić te dodao kako se jučer predstavljeni program za Imotski podudara s planovima HDZ-ove Vlade i da će, kad HDZ i on pobijede na izborima u Imotskom, naš grad imati otvorena vrata u Vladi kroz koja će ulaziti s konkretnim projektima i rješenjima. Premijer je poručio da u Splitsko-dalmatinskoj županiji očekuje još bolju turističku sezonu, ali i iskorake u još boljoj prometnoj povezanosti. “Moramo voditi računa da su lokalni izbori bliski vašim ljudima, susjedima i vašim sugrađanima, ali su u biti dio širega programa i vrijednosti za koje se zalaže Hrvatska demokratska zajednica. Zato očekujem od svih vas da to jasno artikulirate, da ljudima predstavite rješenja za otvorene probleme i pitanja kojih ima jako puno”, kazao je Plenković u obraćanju kandidatima.

 

Vijesti

Naputak o načinima,rokovima i uvjetima kandidiranja za članove Gradskog odbora HDZ-a Imotski i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije

Na temelju članka 12. u vezi s člankom 100c. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-21/790 od 18. listopada 2021. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik), općinsko/gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Grada Imotskoga  na sjednici održanoj 08.11. 2021. godine, donijelo je:

Više
Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više