Ivan Budalić na povijesnom zaronu u Crveno jezero

Kandidat za gradonačelnika Ivan Budalić jučer je nazočio povijesnom zaronu u Crveno jezero prilikom kojega je ljudska noga po prvi put u povijesti dotaknula dno ovoga imotskoga prirodnoga fenomena. “Posebne čestitke upućujem Turističkoj zajednici Grada Imotskoga i njezinom direktoru Luki Kolovratu, ali i francuskom speleoroniocu Fredericu Swierczynskom. Ovo je samo jedan od primjera kako Imotski i njegove prirodne ljepote mogu doći na naslovnice svjetskih medija i u udarne termine velikih televizijskih kuća, što je izvanredna promidžba našega kraja”, rekao je Budalić i uputio čestitke imotskim planinarima i roniocima te svim volonterima koji su uložili veliki trud u realizaciji ovoga projekta.

Vijesti

Naputak o načinima,rokovima i uvjetima kandidiranja za članove Gradskog odbora HDZ-a Imotski i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije

Na temelju članka 12. u vezi s člankom 100c. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-21/790 od 18. listopada 2021. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik), općinsko/gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Grada Imotskoga  na sjednici održanoj 08.11. 2021. godine, donijelo je:

Više
Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više