Program HDZ-a predstavljen u naselju Topići

Lista i program HDZ-a za Imotski predstavljeni su i u naselju Topići. Kandidat za gradonačelnika Ivan Budalić slušao je o problemima s kojima se suočava lokalno stanovništvo i popis najvažnijih ponio sa sobom. “Nastavit ćemo s ovakvom praksom obilaska terena. Vidim da je ovo polučilo izuzetno dobar učinak i s tim ću nastaviti i kada dođem na mjesto gradonačelnika. Obećao sam više puta da ću u svom četverogodišnjem mandatu još nekoliko puta obići sva gradska naselja”, kazao je Budalić.

Vijesti

Naputak o načinima,rokovima i uvjetima kandidiranja za članove Gradskog odbora HDZ-a Imotski i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije

Na temelju članka 12. u vezi s člankom 100c. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-21/790 od 18. listopada 2021. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik), općinsko/gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Grada Imotskoga  na sjednici održanoj 08.11. 2021. godine, donijelo je:

Više
Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više