Pjesma i veselje na skupu u naselju Majići

Zajedništvo i snaga HDZ-a pokazani su sinoć i u naselju Majići, gdje su kandidata za gradonačelnika Ivana Budalića mještani dočekali uz pjesmu i dobru hranu. Istaknuli su kako će svi prisutni, zajedno s obiteljima, svoj glas dati upravo Ivanu Budaliću i HDZ-u. “Što se bliži kraj kampanje, to smo na terenu sve jači i jači. Hvala svima koji nas primaju u svoje kuće i prostore. Kao gradonačelnik ću svakako biti prisutan u svakom dijelu grada i živjeti probleme s kojima se suočavaju sugrađani”, kazao je Budalić.

Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više
Vijesti

Izbori za predsjednicu i članice gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“Imotski

Na temelju odluke predsjedništva Zajednice žena održane 23.rujna 2021.godine o održavanju,načinu i rokovima unutarstranačkih izbora u Zajednici žena upućujem

Više