HDZ-ov skup u Prološcu: Vrlo je važno da u svim općinama Imotske krajine na vlasti bude HDZ

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Imotskoga Ivan Budalić sudjelovao je na predizbornom skupu HDZ-a u Prološcu. Tamošnji načelnik i HDZ-ov kandidat za idući mandat Mate Lasić, u svom obraćanju prisutnima prisjetio se projekata koji su provedeni u prethodnom mandatu. “Ušli smo u svako selo, svakoga smo saslušali i riješili mnoge probleme. Birači to vide i znaju prepoznati kvalitetu našega rada”, istaknuo je Lasić.

Ivan Budalić naglasak je stavio na to da je važno da u svim općinama Imotske krajine na vlasti bude upravo HDZ. “Jedino na taj način možemo imati čvrstu vezu prema Splitu i Zagrebu. Suradnja između jedinica lokalne samouprave na području Imotske krajine od iznimne je važnosti, a grad, kao što sam to bezbroj puta ponovio, mora biti kotačić koji pokreće razvoj. Veselim se što ću zajedno s Matom Lasićem, ali i ostalim našim budućim načelnicima općina s područja Imotske krajine, graditi jedan partnerski odnos i što ćemo zajedno zasukati rukave i raditi na dobrobiti našega naroda”, kazao je.

Vijesti

Naputak o načinima,rokovima i uvjetima kandidiranja za članove Gradskog odbora HDZ-a Imotski i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije

Na temelju članka 12. u vezi s člankom 100c. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-21/790 od 18. listopada 2021. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik), općinsko/gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Grada Imotskoga  na sjednici održanoj 08.11. 2021. godine, donijelo je:

Više
Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više