Hvala što se nam omogućili najveći broj glasova u prvom krugu

Drage moje sugrađanke i sugrađani, zahvaljujem svima Vama koji ste mi dali podršku u prvom krugu lokalnih izbora. HDZ sa svojim koalicijskim partnerima ima veliki razlog za slavlje – imamo većinu u Gradskom vijeću grada Imotskoga koja će biti jamac stabilnosti gradske vlasti, a za potpuni uspjeh nedostajalo nam je svega nekoliko glasova. HDZ je još jednom pokazao da je pobjednička stranka, a za 14 dana to ćemo i potvrditi! Kao kandidat za gradonačelnika u drugi krug ulazim s velikom prednošću u odnosu na protukandidata.
Uvjeren sam u pobjedu koju ćemo potvrditi uz vašu pomoć. Pokušalo nam se nametnuti prljavu kampanju u kojoj nismo htjeli sudjelovati i sve niske udarce na mene, moje suradnike i moju obitelj otrpio sam radi Vas i svi zajedno smo pokazali da argumentirana i programski orijentirana kampanja može uroditi plodom. Stoga Vas pozivam da svi iziđete na drugi krug lokalnih izbora i da mi date svoj glas koji nikada neću iznevjeriti.
S poštovanjem, vaš Ivan Budalić

Do Pobjede! Imotski je prvi!

Dragi prijatelji, zajedno ćemo ostvarit pobjedu i u drugom krugu. Do pobjede! #imotskijeprvi

Posted by Ivan Budalić on Dienstag, 23. Mai 2017

Vijesti

Naputak o načinima,rokovima i uvjetima kandidiranja za članove Gradskog odbora HDZ-a Imotski i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije

Na temelju članka 12. u vezi s člankom 100c. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-21/790 od 18. listopada 2021. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik), općinsko/gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Grada Imotskoga  na sjednici održanoj 08.11. 2021. godine, donijelo je:

Više
Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više