Budalić na sučeljavanju na Radio Splitu dominirao programskim rješenjima

Na jučer održanom sučeljavanju na Radio Splitu kandidat HDZ-a za gradonačelnika Imotskoga Ivan Budalić imao je debatu s nezavisnim kandidatom Ivicom Kukavicom. Budalić je konstatirao da se Kukavicin rad u posljednje 4 godine mjeri u ukupno 26 glasova. Naime, ovaj je upravo toliko glasova više dobio u odnosu na lokalne izbore održane prije 4 godine. Dok je Budalić govorio o povratku i ostanku mladih u Imotskoj krajini te projektima poput revitalizacije Dogane, obnove imotske tržnice i raznih načina poticanja poduzetništva, poljoprivrede i turizma, Kukavica je tijekom cijeloga razgovora samo spominjao bivšega gradonačelnika Antu Đuzela, koji se ne nalazi niti na listi niti je prisutan kao kandidat za određene dužnosti.

Na pitanje zbog čega je slavio odmah nakon objave prvih rezultata, Budalić je kazao kako jedino HDZ ima razloga za slavlje jer je apsolutni pobjednik prvoga kruga i da se bez HDZ-a i njegove većine u Gradskom vijeću nijedna odluka u Imotskom ne može donijeti. Građane je pozvao da iziđu na izbore i da svoj glas daju upravo njemu, a protukandidata je pozvao na suradnju i konstruktivan rad, što je ovaj prihvatio.

 

Vijesti

Naputak o načinima,rokovima i uvjetima kandidiranja za članove Gradskog odbora HDZ-a Imotski i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije

Na temelju članka 12. u vezi s člankom 100c. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-21/790 od 18. listopada 2021. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik), općinsko/gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Grada Imotskoga  na sjednici održanoj 08.11. 2021. godine, donijelo je:

Više
Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više