PLENKOVIĆ: “Budalić je odradio sjajnu kampanju i ostvario izvrstan rezultat u prvom krugu – uvjeren sam u njegovu pobjedu u nedjelju”

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković danas je, prilikom posjeta Imotskom, izrazio uvjerenje da će Imoćani u velikoj većini podržati HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Ivana Budalića. “Zadovoljstvo mi je danas u Imotskom dati potporu našem kandidatu Ivanu budaliću koji je ostvario izvrstan rezultat u prvome krugu. Siguran sam da će velika većina Imoćanki i Imoćana dati potporu Ivanu za njegov program, za budućnost, za razvoj Imotskoga, za infrastukturu, gospodarstvo, poljoprivredu i sve teme koje su na dnevnom redu imotske budućnosti”, kazao je Plenković, posebno pohvalivši Budalićevu kampanju.

Ivan Budalić kazao je kako je ovo još jedan dokaz kako će vertikala HDZ-ove vlasti u Imotskom, županiji i na državnoj razini itekako dobro funkcionirati i polučiti rezultate. “U predsjedniku Vlade Plenkoviću Imotski ima istinskoga prijatelja i partnera. On izuzetno dobro poznaje situaciju u gradu i spreman nam je pomoći u realizaciji projekata koje ćemo mu, nakon pobjede u nedjelju, predstaviti u Zagrebu”, kazao je Budalić

HDZ-ov kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban također je izrazio zadovoljstvo odrađenom kampanjom, a prisjetio se i nekih konkretnih mjera koje su poduzete. “Na samom početku kampanje posjetio sam Imotsku krajinu i Vrgorac čiji su poljoprivrednici oštećeni nedavnim mrazom. Tada sam obećao kako ću učiniti sve da se pomogne tim vrijednim ljudima i proglasi elementarna nepogoda te da uredba ministarstva ide u tom smjeru da se obeštećenje tim vrijednim ljudima barem udvostruči u odnosu na ono do sada. Svjedoci ste kako je župan prekjučer proglasio elementarnu nepogodu na ovim područjima, a kako sam i obećao, posjetila nas je i državna tajnica Ministarstva poljoprivrede Marija Vučković. To je znak vjerodostojnosti, a sutra ću tako nastaviti raditi i kao vaš župan”, izjavio je Boban.

Vijesti

Naputak o načinima,rokovima i uvjetima kandidiranja za članove Gradskog odbora HDZ-a Imotski i članove (izaslanike) skupštine županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije

Na temelju članka 12. u vezi s člankom 100c. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici – integralna verzija, Ur.broj: 05-21/790 od 18. listopada 2021. godine (u daljnjem tekstu: Pravilnik), općinsko/gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Grada Imotskoga  na sjednici održanoj 08.11. 2021. godine, donijelo je:

Više
Vijesti

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja  

Više
Vijesti

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Više