Naputci o postupku kandidiranja za predsjednika i potpredsjednika Županijske organizacije HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije i Gradske organizacije HDZ-a Imotski

Na sjednici održanoj 6. veljače 2020. Nacionalno vijeće Hrvatske demokratske zajednice donijelo je Odluku o održavanju redovnih unutarstranačkih izbora, koji će se provesti od 7. veljače do 17. svibnja 2020. Izbori za predsjednika i potpredsjednike gradske i  županijske organizacije HDZ-a grada Imotskog i Splitsko-dalmatinske županije održat će se 5. travnja 2020. (nedjelja)

Sve članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice grada  Imotskog pozvani su da iskoriste svoje pravo sudjelovanja na unutarstranačkim izborima koje podrazumijeva pravo da biraju i budu birani.

Na temelju članka 9. stavak 3. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici, Ur.br: 05-20/145 od 6. veljače 2020. godine, Županijsko izborno povjerenstvo HDZ-a Splitsko-dalmatinske Županije, na sjednici održanoj 28. veljače 2020. godine, donijelo je:

NAPUTAK O NAČINU, ROKOVIMA I UVJETIMA KANDIDIRANJA ZA PREDSJEDNIKA I POTPREDSJEDNIKE ŽUPANIJSKE ORGANIZACIJE HDZ-a SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE

Na temelju članka 9. stavak 3. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici, Ur.br: 05-20/145 od 6. veljače 2020. godine, općinsko/gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a Grada Imotskog, na sjednici održanoj 04. ožujka 2020. godine, donijelo je:

NAPUTAK O NAČINU, ROKOVIMA I UVJETIMA KANDIDIRANJA ZA PREDSJEDNIKA I POTPREDSJEDNIKE GRADSKE ORGANIZACIJE HDZ-a IMOTSKI

Na temelju članka 34. stavak 2. alineja 4. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici ur.br: 05-20/124 od 6. veljače 2020. godine, Središnje izborno povjerenstvo HDZ-a na sjednici održanoj 26. veljače 2020. godine, donijelo je:

REDOSLIJED IZBORNIH RADNJI I TIJEK ROKOVA ZA IZBOR PREDSJEDNIKA I POTPREDSJEDNIKE OPĆINSKIH, GRADSKIH I ŽUPANIJSKIH ORGANIZACIJA HDZ-a, ORGANIZACIJA HDZ-a GRADSKIH ČETVRTI I GRADSKE ORGANIZACIJE HDZ-a GRADA ZAGREBA