Priopćenje predsjednika HDZ-a Imotski

Nacionalno vijeće Hrvatske demokratske zajednice donijelo je Odluku o održavanju redovnih unutarstranačkih izbora.  Na unutarstranačkim izborima pravo glasa imaju sve članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice. Unutarstranački izbori važan su demokratski proces koji ispoljava volju i želju svih članica i članova Hrvatske demokratske zajednice. U proteklih deset dana održani su izbori za temeljne ogranke Hrvatske demokratske zajednice na području Imotskog.
Izbori su održani u naseljima Medvidovići, Vinjani Gornji, Vinjani Donji, Glavina te u Gradu Imotskom. Želim naglasiti da sam sretan i zadovoljan jer su održani izbori bili javni i transparentni, upravo onakvi kakvi priliče demokratskom društvu, državi u kojoj živimo – Republici Hrvatskoj, ali i temeljnim načelima naše stranke.
Želim čestitati svim izabranim članovima,te još jednom istaknuti važnost ovih unutarstranačkih izbora.
Ovako održani unutarstranački izbori dokaz su da naša Hrvatska ide u pravom smjeru ,te nam trebaju biti poticaj za daljnji rad, i još veći zamah za razvitak i modernizaciju naše Republike Hrvatske.
Sada je vrijeme da se ujedinimo i zajedničkim snagama radimo za dobrobit naše Imotske krajine i cijele Hrvatske.

Predsjednik HDZ-a Imotski
Ivan Budalić

Rezultati izbora

Izvješće o rezultatima glasovanja

Unutarstranački izbori

Poštovani, u nedjelju, 17.10.2021. su u Gradskoj vijećnici od 8 do 19 sati unutarstranački izbori za – predsjednika Gradskog odbora HDZa, – potpredsjednike Gradskog odbora HDZa, – predsjednika Županijskog odbora HDZa te – potpredsjednike Županijskog odbora HDZa pa vas sve ovim putem pozivamo da izađete na unutarstranačke izbore.

Vijesti

Izbori za predsjednicu i članice gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“Imotski

Na temelju odluke predsjedništva Zajednice žena održane 23.rujna 2021.godine o održavanju,načinu i rokovima unutarstranačkih izbora u Zajednici žena upućujem