Lista kandidata za Gradsko vijeće Grada Imotskog

Listu čine ugledni pojedinci i ljudi koji već dugi niz godina sudjeluju u raznim društvenim i kulturnim događanjima našeg grada, ali i mladi i visokoobrazovani kadrovi

1. Ivan Budalić

Nositelj liste

Ivan Budalić rođen je 12. srpnja 1971. u Imotskom gdje pohađa osnovnu i srednju školu te stječe zvanje elektrotehničara. Kao dragovoljac sudjeluje u Domovinskom ratu od 26. srpnja 1991. – 22. listopada 1994. Odlikovan je Redom kneza Domagoja s ogrlicom , Redom hrvatskog trolista, Medaljom zahvalnosti „Pauk“ te je više puta usmeno pohvaljivan i promican. Umirovljen je kao ratni vojni invalid s činom satnika Hrvatske Vojske 1994. godine. Obnašao je dužnost predsjednika Udruge dragovoljaca Treće imotske bojne „Imotski Sokolovi“od 2011. – 2015. godine. Pokretač je inicijative za osnivanje podružnice Dnevnog centra za odgoj i obrazovanje za djecu s poteškoćama u razvoju „Slava Raškaj“ u Imotskom. Vlasnik je obiteljske firme „Lukovac d.o.o.“ koja uspješno posluje od 2010.godine. Oženjen je i otac petero djece. Aktivan je član lovačkog društva, molitvene zajednice u crkvi Sv. Frane u Imotskom te se uz to aktivno bavi i pčelarstvom s registriranim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvom (OPG). Za gradonačelnika Imotskog izabran je na izborima 2017., a od 2020. saborski zastupnik HDZ-a.

2. Milan Zdilar

Rođen 21.7.1988. godine u Imotskom. Završio je osnovnu školu Stjepana Radića i prirodoslovno - matematičku gimnaziju dr. Mate Ujević u Imotskom. Nakon toga završio je Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. Položio je stručni ispit iz elektrotehnike te postao ovlašteni inženjer elektrotehnike. Dodatno školovanje: - Završio je osnovnu glazbenu školu Doktora fra Ivana Glibotića u Imotskom na instrumentu trublja, osvojio razne nagrade i priznanja na brojnim regionalnim i državnim natjecanjima, kako pojedinačno tako i na grupnim smotrama s HPO Gradskom glazbom Imotski. - Položio Pedagoško - psihološko - didaktičko - metodičko obrazovanje na Filozofskom fakultetu u Osijeku te stekao kompetencije za predavača strukovnih predmeta u školi. Radno iskustvo: - Nastavnik matematike i tehničke kulture u osnovnim školama. - Inženjer u Končar Generatori i motori d.d. u Zagrebu - Voditelj energetike u Imotehnika d.o.o. (Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, Sheraton Zagreb, Westin Zagreb, Bluesun Hotel Berulia, Hotel Bon Repos Korčula, Hotel Romana Makarska, Hotel Korčula) - Samostalni inženjer u HEP O.D.S. d.o.o. - trenutni dogradonačenlik u gradu Imotskom Oženjen. Hobi: Nogomet, trčanje

3. mladen majić

Mladen Majić, rođen je 8.11.1965. Završio je Prehrambeno - biotehnološki fakultet u Zagrebu 1990. godine. Radio je kao profesor u srednjoj školi u Imotskom da bi nakon toga dobio stalni posao na carini u Imotskom gdje radi i danas. Sudionok je Domovinskog rata kao pripadnik 115. brigade Hrvatske vojske. U politički život uključio sam se 1989. godine kao član HDZ-a te je obnašao razne funkcije od predsjednika gradskog odbora HDZ-a, zamjenika gradonačelnika te gradskog vijećnika. Oženjen je i otac troje djece.

4. PETAR NENADIĆ

Petar Nenadić, rođen 2.ožujka 1979. u Splitu. Osnovnu školu je završio u Imotskom, a nakon završene osnovne škole upisao je i srednju Ekonomsku školu koju je završio u Imotskom. 1997. stekao zvanje ekonomski referent. Profesionalno je igrao košarku za KK Split, Posušje i Zrinjski iz Mostara. Ozljeda koljena 2001. odvela ga je iz svijeta sporta, prestao je igrati košarku te je otišao u Australiju. U Hrvatsku se vratio 2003. godine i upisao Visoku zdravstvenu školu Sveučilišta u Mostaru, smjer Medicinska radiologija. Diplomirao je 2007. godine i po struci je inžinjer medicinske radiologije. 2009. godine počinje raditi u Domu zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, ispostavi Imotski na Odjelu za radiološku dijagnostiku. 2011. godine odlazi raditi u ispostavu Supetar na otoku Braču da bi se 2019. ponovno vratio u Imotski gdje radi i danas. Oženjen je i otac jedne djevojčice.

5. PERICA TUCAK

Perica Tucak, rođen je 28. lipnja 1972. godine u Imotskom. Osnovnu školu završio je u Runovićima, a srednju u Imotskom. Na Zavod za biologiju i patologiju riba i pčela. Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirao je 1997. godine. Tema diplomskog rada je bila „Određivanje pasminskog sastava pčela u području Imotske krajine“. Na istom fakultetu 2018. godine obranio je doktorsku disertaciju pod naslovom „Učinak mikrovalnog zračenja na biokemijske pokazatelje, antioksidacijski status i genotoksičnost u medonosne pčele (Apis mellifera)“ Od godine 1999. zaposlen je na radnom mjesto graničnog veterinarskog inspektora, što i danas radi na Graničnoj veterinarskoj postaji Luka Ploče . Od 2001.godine stalni je stručni suradnik časopisa Dobra kob i župnog lista “Runovići“ te predavač u Pučkom otvorenom učilištu Capreolus. Autor je knjige Prihrana divljači (2003.), a suautor Runovićkog zborniku 2. (2003.) Slikovnog rječnika Imotske krajine (2010.) te knjige Lovačke poučnik (2003.), koja je do sada imala pet reizdanja. U knjizi “Lovstvo u hrvatskoj Dalmaciji od prapovjesti do 21. stoljeća (2007.), autor je priloga „Veterinarstvo u lovstvu Dalmacije“. Autor je i koautor više stručnih i znanstvenih radova objavljenih u međunarodnim i domaćim znanstveno-stručnim časopisima. Od lipnja 2017. godine do travnja 2021. godine bio je predsjednik Gradskog vijeća Grada Imotskoga. Oženjen je i otac troje djece.

6. MIRKO PERKUŠIĆ

Mirko Perkušić, rođen je 1975. godine i po zanimanju je odvjetnik.

7. Slavko Žužul

Slavko Žužul, rođen je u Imotskom 16. prosinca 1991. Po zanimanju je doktor medicinske veterine. Od veljače 2018. radi kao stručni suradnik u Sandoz RX odjelu. Radno iskustvo: - 20. LIPNJA 2016. – 31. SIJEČNJA 2018. – Zagreb, Hrvatska ASSISTANT – VETERINARSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU Asistent na Zavodu za higijenu, ponašanje i dobrobit životinja - 01. VELJAČE 2018. – TRENUTAČNO – Zagreb STRUČNI SURADNIK RX – SANDOZ D.O.O. Stručni suradnik RX odjela-linija jug Od 13. SRPNJA 2010. – 25. TRAVNJA 2016. – Zagreb, Hrvatska ide na dodatno školovanje te postaje DOKTOR VETERINARSKE MEDICINE – Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu Materinski jezik/jezici: HRVATSKI Drugi jezici: RAZUMIJEVANJE, GOVOR I PISANJE Slušanje, čitanje, govorna produkcija i govorna interakcija ENGLESKI B2 B2 B2 B2 B2 TALIJANSKI A2 A2 A1 A1 A2 Razine: A1 i A2: temeljni korisnik; B1 i B2: samostalni korisnik; C1 i C2: iskusni korisnik Izdanja Autor ili koautor 16 znanstveno-stručnih radova. Vidljivo na Google Scholar profil na sljedećem linku: https://scholar.google.h/citations?user=JH91ntcAAAAJ&hl=hr. Konferencije ISAH ( International Society for Animal Hygiene) congress 2015 - Košice, Slovakia - stipendija od „Pieter Tielen Foundation“ za odlazak na kongres 7th international congress " Veterinary science and profession" - Zagreb, 2017 Priznanja i nagrade: „Dekanova nagrada“ - 2014. godine „Godišnja nagrada Genere d.d“ - 2015 godina Organizacijske vještine: sudjelovanje u organizaciji i izvođenju laboratorijskih i terenskih vježbi na Veterinarskom fakultetu član organizacijskog odbora kongresa "Veterinarska znanost i struka 2017" sudjelovanje u organizaciji "Smotre sveučilišta 2017"-za Veterinarski fakultet Komunikacijske i međuljudske vještine: Dobre komonikacijske vještine stečene tijekom studija i rada sa studentima tijekom izvođenja nastave te je usavršio vještine stručnog suradnika u farmaceutskoj industriji.

8. MIJO ZAKARIJA

Mijo Zakarija, rođen je 13.7.1985. u Imotskom. Osnovna školu završio je u Imotskom i srednju prirodoslovno – matematičku gimnaziju također u Imotskom. Nakon toga upisuje i završava Veterinarski fakultet u Zagrebu. Aktivni je sudionik „Muke Gospodina našega Isusa Krista“ od njezinih početaka, odnosno zadnjih 20 godina. Nakon rada u struci, zadnjih 8 godina radi u farmaceutskoj industriji. Bivši je član HPO Gradske glazbe Imotski (zlatna generacija - prvi prvaci Hrvatske 2000. godine).

9. BRANISLAV ŠKEVA

Branislav Škeva, rođen u Imotskom 9.5.1958. Završio je višu ekonomsku školu 1983. Radi u Hrvatskoj elektroprivredi od 1987., na mjestu rukovoditelja na odjelu za opskrbu. Tijekom dva mandata bio je zamjenik gradonačelnika i zamjenik predsjednika Gradskog vijeća u netom završenom mandatu. 22 godine je obnašao funkciju delegata na nogometnim utakmicama: - od toga 4 godine delegat na 1.HNL. - od 1993. Godine aktivno uključen u rad NK VINJANI - Udovac je i otac troje djece.

1O. MARIO REBIĆ

Rođen 17. svibnja 1976. Oženjen je i otac četvero djece. Završio je srednju elektrotehničku školu u Imotskom, prekvalifikacija za Obavljanje poslova ugradnje i ovjeravanja nadzornih uređaja-tahografa (1997. Zagreb), prekvalifikacija za Održavanje vatrogasnih aparata (1997. Zagreb), prekvalifikacija za zanimanje Vatrogasni tehničar (2009. Split). Inženjer je cestovnog prometa za koje završava 2010. u Zagrebu. Hrvatski je branitelj i član DVD Imotski. Radno mjesto Euro Daus d. d. – Voditelj poslovnice Imotski sa 24 godine radnog iskustva.

11. VEDRAN VRČIĆ

Vedran Vrčić, rođen je 27.10.1959. u Imotskom. Osnovnu i srednju školu završio je u Imotskom. Kao trgovac je radio dugi niz godina u Napretku Imotski i kao privatni obrtnik zadnjih 12 godina vodim udrugu „Kap Imotski“. Pjevač je velikog mješovitog zbora u crkvi svetog Franje u Imotskom . Dugi niz godina vodio je volonterski košarkaški klub Imotski gdje je preko 400 mladih košarkaša igralo i nastupalo u kadetskim i juniorskim prvenstvima. Član je Bakova društva Imotski. Jedan je od osnivača “Magic time viny festivalal“ najvećeg događaja u Imotskoj krajini, a koji se odvija na rijeci Vrljici. Osnivač udruge Kap Imotski koja se bavi i izdavaštvom. Najvažniji rad je izdavanje knjiga poznatog Imotskog svećenika, franjevca fra Vjeke Vrčića (1914.-2014.)

12. IVANA BAŠIĆ

Ivana Bašić, rođena je 8. travnja 1992. u Splitu. Osnovnu školu završila je u Runoviću, a gimnaziju dr. Mate Ujevića u Imotskom. Nakon toga upisuje studij Odnosi s javnostima na Sveučilištu u Dubrovniku na kojem je magistrirala 2018. godine na temi diplomskog rada „Komuniciranje u izbornim kampanjama“ i stekla akademski naziv magistra odnosa s javnostima. Radno iskustvo: Suradnica za odnose s javnošću, stručno osposobljavanje (Pučko otvoreno učilište Imotski) Studentski poslovi: Asistentica u marketingu (HT Dubrovnik) Suradnik u knjigovodstvenim poslovima (Libros, Dubrovnik) Promotorica (MPG, Dubrovnik) PR u izbornim kampanjama (Dubrovnik, Imotski) U dosadašnjem obrazovanju i radnom iskustvu stekla je potrebne komunikacijske i digitalne vještine i kompetencije potrebne za tržište rada što uključuje i spremnost za timski rad. Sudjelovala je volonterski u raznim udrugama u čemu je stekla razne organizacijske vještine što uključuje analizu određenih zadataka, procjenu strategije, određivanje taktike u djelovanju pojedinih organizacija i zadataka te njihova evaluacija. Udana je i majka jednog djeteta.

13. Ivan Glibota

Ivan Glibota, prof. rođen je u Imotskom 1955. gdje završava osnovnu školu. Pripremnu (2 godine) i srednju glazbenu školu završio je 1976. u Glazbenoj školi Josipa Hatzea u Splitu. Glazbenu akademiju završio je u Zagrebu 1981. u klasi prof. Marcela Fuchsa. Za vrijeme studija kao trombonist svirao je u kvartetu trombona i u Akademskom jazz orkestru. Također, svirao je u Revijskom orkestru ondašnje TV Zagreb, sa Zagrebačkom Filharmonijom, Simfonijskim orkestrom HRTV-a te u orkestru HNK Split i Dubrovačkom simfonijskom orkestru. 1981. radio je kao nastavnik glazbene kulture u OŠ Runovići te je uz redovnu nastavu postavio i vodio Mandolinski sastav te pjevački zbor škole. Uz to skladao je glazbu za nekoliko dječjih igrokaza koje su izvodili učenici runovićke škole. Istovremeno, u Imotskom je osnovao i vodio ženski pjevački zbor sa kojim je nastupao na Smotrama pjevačkih zborova Dalmacije u Komiži (otok Vis) te u Splitu. Za vrijeme služenja vojnog roka na otoku Lastovu 1982/83. organizirao je i vodio 1-godišnji tečaj (školu) iz osnovnog glazbenog obrazovanja, mješoviti pjevački zbor te bio jedan od utemeljitelja i prvim Kapelnikom lastovske limene glazbe koja je u ljeto 1983. imala svoj prvi povijesni javni nastup. 1983. zaposlio se u Glazbenoj školi Josipa Hatzea u Splitu, kao nastavnik trombona i komorne glazbe. Od 1985. postaje djelatnik Narodnog sveučilišta u Imotskom te počinje pripremati temelje za osnovnu, a danas i srednju glazbenu školu dr. fra Ivan Glibotić. Prva generacija je krenula u rujnu 1986. pri Narodnom sveučilištu Imotski. Od početka bio je voditelj, a kasnije i ravnatelj osnovne, a danas i srednje glazbene škole. Uz ravnateljstvo predavao je limene puhačke instrumente (trombon, trublju, rog i tubu), komornu glazbu, puhački orkestar, solfeggio te pjevački zbor. Dugi niz godina bio je i tajnik (pravnik), administrator, kućni majstor, te spremačica škole. U teškim godinama stvaranja glazbene škole odradio je preko deset tisuća prekovremenih besplatnih sati u nastavi. Kao voditelj i ravnatelj škole uspio je uz pomoć dobrih ljudi 2002. Osnovnu glazbenu školu osnovati kao samostalnu. 2008. osnovana je i srednja glazbena škola. Godinama, najprije sanjajući zatim slažući mrvu po mrvu, izborio se za, danas, vrhunski sređenu i opremljenu glavnu zgradu glazbene škole do koje se nalazi i novosagrađena koncertna dvorana – sve 1/1 u vlasništvu škole. Do 1991. bio je jedini zaposlenik, a danas glazbena škola dr. fra Ivan Glibotić Imotski ima 36 zaposlenih djelatnika, a redovno je pohađa oko 190 - 200 učenika. Kao učitelj limenih puhačkih glazbala, sa svojim učenicima osvojio je preko 150 nagrada, a posebno se ističu prve Državne i Međunarodne nagrade iz disciplina: trublja, rog, trombon, tuba, komorni trio trombona, brass kvintet te nagrade u disciplini puhački orkestar i pjevački zbor. Danas su njegovi bivši učenici studenti na raznim glazbenim akademijama, a mnogi su već završeni profesori. 2 Od 1998. do 2010. svako ljeto organizira Ljetnu školu gitare kojoj je utemeljitelj, a vodili su je dr. Miroslav Lončar i Nataša Klasinc Lončar, profesori gitare u SAD. 1991. i 1992. radi u gimnaziji u Imotskom gdje predaje predmet-glazbena umjetnost. Od 1995. dirigent je i umjetnički ravnatelj Hrvatskog puhačkog orkestra Gradske glazbe Imotski. Taj orkestar je od obične limene glazbe, upornim radom doveo do respektabilne razine. Često su surađivali sa Hrvatskim narodnim kazalištem u Splitu gdje su nekoliko godina sudjelovali u izvedbama više opera. Citiramo izjave dvojice velikih hrvatskih dirigenata: “HPO Gradska glazba Imotski prvi je simfonijski amaterski puhački orkestar u Hrvatskoj” (maestro Mladen Tarbuk, Novi Vinodolski 2010.) “Ovo je bila moja 47. Aida na Peristilu. Zahvaljujući Vama i Vašem radu te ozbiljnosti, disciplini i kvaliteti glazbenika bila je ovo najbolja scenska glazba koja se mogla čuti svih ovih godina”. (maestro Nikša Bareza, Split 2014.) Danas su članovi orkestra uglavnom bivši i sadašnji učenici GŠ sa područja cijele Imotske Krajine. Imotska glazba već godinama je najbolji amaterski puhački orkestar naše Države 6-erostruki su prvaci Hrvatske. 1996. brončana plaketa, 1998. zlatna plaketa, 2002. i 2004.g. srebro, 1999. godine u Poljskoj osvajamo 4. mjesto. 2000. 2006. 2009. 2010, 2013. 2019 g. prvaci Hrvatske 2007. na Međunarodnom natjecanju u Sloveniji, srebrna plaketa. 2010. na Međunarodnom natjecanju u Italiji srebrna plaketa, a u Sloveniji, europsko zlato, te specijalna nagrada natjecanja, BEST PERFORMANCE OF THE SLOVENIAN COMPOSITION 2014. na Međunarodnom natjecanju Flicorno d'oro u Italiji srebrna plaketa. 2017. na Međunarodnom natjecanju Flicorno d'oro u Italiji opet europsko zlato. Nastupili su svirajući uživo u tri TV emisije MAJSTORI SVIRAČI na HTV-u. Sa HPO Gradskom glazbom Imotski u 25 godina Ivanova rada odsvirano je oko 600 koncerata diljem Hrvatske i Europe uz bezbroj ostalih nastupa. Posebno ističem Božićno-novogodišnji koncert održan 2015 u HNK u Splitu. Sa Glazbom je snimio i producirao 3 CD-a „Glazba s Modrog Jezera“ u izdanju diskografskih kuća Menart i Dallas records. Sudjelovao je u radu na nekoliko seminara za dirigente puhačkih orkestara koje su vodili prof. Tarbuk, prof. Faćini, prof. Zlodre… Od 1976. do 1984. bio je član pop grupe Delfini iz Splita. Tih godina to je bio vrhunski vokalno-instrumentalni sastav sa brass-sekcijom. Od 1984. do 1997. vodio je grupu Express iz Imotskoga. Za tu grupu pisao je pjesme, aranžmane i producirao ih u studiju. Posebno se ističe Ivanova pjesma „Tebi srca pjevaju“, koju je naša poznata pjevačica Tereza nazvala „Grandiozna molitva“, u kojoj su osim članova grupe, pjevali i svirali: Mješoviti 3 pjevački zbor Jedinstvo iz Splita, solo-pjevačica Katica Đipalo-Ban iz Sinja, te legendarni trubač prof. Ante Tonći Puharić iz Makarske. Sa ove dvije grupe već je kao mladi glazbenik, svirajući na turnejama, vidio i upoznao pola Svijeta, od bezbroj europskih zemalja, cijelog bivšeg SSSR-a do Vladivostoka, pa do Amerike. Skladao je svečane pjesme župe Runovići, Zmijavci, zatim svečane pjesme osnovnih škola Runovići, Studenci, a uz to, uvježbavao izvođačke sastave (zborove) za prve izvedbe tih pjesama. Zbog nedostatka skladbi hrvatskih autora za početnike, skladao je nekoliko skladbi za trublju, rog, trombon i tubu uz pratnju glasovira (često se izvode na Državnim i Međunarodnim natjecanjima). Cijeli svoj radni vijek sudjeluje u javnom kulturnom životu grada Imotskog, cijele Imotske Krajine i gdje god je malo duže boravio. Samo Bog dragi zna koliko je raznih kulturnih priredbi organizirao i sudjelovao u njima. Prof. Ivan Glibota: Na kraju, ističem! Osim završene Glazbene akademije, obrazovanje i potrebna znanja izvrsno sam nadogradio u grupi Delfini iz Splita u kojoj su tada svirali vrsni, obrazovani glazbenici, te radeći 10-ak godina u studiju poslove producenta. Od 1992. pridruženi sam član Hrvatskog društva skladatelja. Od 1996 do 2004 bio sam predsjedništva Puhačkih orkestara Hrvatske pri Hrvatskom saboru kulture, a i danas sam član Skupštine. Od 2009.g. utemeljitelj sam i prvi predsjednik, a poslije reizbora, zamjenik predsjednika Zajednice puhačkih orkestara Splitsko – dalmatinske županije Za svoj rad dobitnik sam nagrada Županije Splitsko-dalmatinske, grada Imotskog, grada Lastova, Radio Imotskog, te bezbroj priznanja i zahvalnica iz Domovinskog rata: od vojnih postrojbi (1. i 4. brigada HV 3. imotska bojna), raznih udruga branitelja, HVIDRE, te posebno ističem nagradu Predsjednice Republike Hrvatske RED HRVATSKOG PLETERA i nagradu za životno djelo Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga. Od 1997. postaje član HDZ-a u Imotskom. Bio je član Poglavarstva grada Imotskog do 2001.g. Član Gradskog vijeća u više mandata, te dogradonačelnik grada Imotskog od 2013-2017. Kroz cijelo to vrijeme bio je aktivan i uvijek spreman pomoći svom gradu i svom HDZ-u. Zanimljivosti! U kratkom periodu pri utemeljenju OŠ Vergilij Perić u Imotskom na molbu Splitsko- dalmatinske županije bio je istovremeno ravnatelj u 2 škole.

14. IVANA ĆAPIN

Rođena je u Imotskom, 13. listopada, 1979. godine. Nakon završene osnovne škole u Imotskom, u Splitu završila je i srednju Turističku školu te stječe zvanje Hotelijersko-turistički tehničar. Nakon toga, na Fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku stječe diplomu više stručne spreme iz programa studija turizam i stručni naziv Ekonomist za turizam. Nakon odrađenog Stručnog osposobljavanja kao Voditeljica info-pulta u turističkom uredu Turističke zajednice grada Imotskog, položila je Stručni ispit pri Ministarstvu turizma Republike Hrvatske. Dugi niz godina radila je kao zaposlenica Turističke zajednice Imota, a od ožujka 2020. godine stalna je zaposlenica Udruge Geopark Biokovo-Imotska jezera, gdje obnaša dužnost Izvršne direktorice i trenutno vodi projekt pristupanja Geoparka Biokovo- Imotska jezera na međunarodnu listu UNESCO Global Geoparks.

15. ŠIMUN MISIR

Šimun Misir, rođen u Imotskom, osnovnu školu završio u Imotskom i srednju Obrtničko – industrijsku u Imotskom, smjer instalater grijanja i klimatizacije. Dragovoljno odslužio vojni rok 2014. godine. Od 2015. do danas radi kao konobar u R.T. Centar d.o.o Član civilne zaštite Grada Imotskog. DODATNE VJEŠTINE I ZNANJA: Rad na računalu: MS Office, Internet Strani jezik: engleski jezik Vozačka dozvola: B kategorija

ANAMARIJA RADELJIĆ

Zamjenica gradonačelnika

Rođena je 14. rujna 1994. godine. Osnovnu školu završila je u Imotskom i nakon toga upisuje gimnaziju dr. Mate Ujevića. Potom završava Katoličko – bogoslovni fakultet te dobiva zvanje magistra teologije. Radno iskustvo: Osnovna škola Zmijavci (stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa) Udana.